Fri fragt fra kr. 500,- | Dansk firma | Levering 1-2 dage

Hvad er Rød Lys Terapi

Rød lys terapi, også kendt som fotobiomodulation (PBM), LED-terapi eller Low Level Laser Therapy(LLLT) er lysterapi, der leverer koncentreret infrarød og nær-infrarødt lys til dine celler.

Rød lys terapi refererer til terapi fra lysdioder, der udsender bølgelængder af naturligt infrarødt og nærinfrarødt lys. Rød lysterapi er ikke afhængig af varme, hvilket er en væsentlig forskel mellem behandlinger med varmebaserede produkter som en infrarød sauna, traditionel sauna eller andre former for varmeterapi. Rød lys terapi bruger naturligt lys, der leverer de samme terapeutiske infrarøde og nærinfrarøde bølgelængder som naturligt sollys. Dette adskiller sig fra kunstige lysbehandlinger som solbadning eller lysbehandling fra en lysbehandling lampe eller lysboks.

heatsense-lysterapi-1000

Red light therapy teknologien

Rød lysterapi har i en del år været blevet populært i professionelle og kliniske miljøer. Faktisk er lysteknologi er blevet brugt inden for medicin i årtier, og bla NASA eksperimenterede med rød lysterapi helt tilbage i 1980’erne og 1990’erne.
Men i de seneste år er det blevet langt mere udbredt og populært til hjemme brug, takket være gennembrud inden for LED teknologi. Store fremskridt inden for klinisk lysterapi forskning og øget offentlig interesse for naturlige sundhedsteknologier har også bidraget til den voksende anvendelse og popularitet af rødt lysterapi.

Heat Sense RLT produkter leverer rød lys terapi ved hjælp af kvalitets 5 watt LED’er til at projicere infrarøde og nærinfrarøde bølgelængder af lys. Lyset, der udsendes, er ligesom de bølgelængder af lys, som din krop har brug for fra naturligt sollys, men uden varmen eller skadelige UV-stråler.

heatsense-energi-1000

Der er primært 3 fordele ved rød lysterapi:

  • Øget mitokondriefunktion
  • Forbedret blodcirkulation
  • Nedsat oxidativt stress.

Mitokondriefunktion:
Rød lysterapi øger vores energiproduktion på et cellulært niveau, specifikt i mitokondrierne – ‘kraftværket’ i cellen. Det naturlige røde og nærinfrarøde lys fra rød lysterapi forbedrer den cellulære respiration, der skaber adenosintrifosfat (ATP) energi, ofte kaldet “livets energivaluta”.

Blodcirkulation:
Blodcirkulation er en af ​​de mest vitale funktioner i kroppen. Det er gennem blodcirkulationen, at essentielle næringsstoffer og ilt bliver leveret til hjernen og resten af kroppen. Rød lys forbedrer blodgennemstrømningen ved at stimulere produktionen af ​​kvælstofoxid (NO) i vores celler.

Oxidativt stress:
Oxidativt stress er en ubalance mellem frie radikaler og antioxidanter i vores krop. Frie radikaler er skadelige molekyler, der naturligt dannes gennem metaboliske aktiviteter, såsom fordøjelse og træning. Antioxidanter spiller en central rolle i at modvirke frie radikaler og reducere oxidativt stress. Ukontrollerede niveauer af oxidativt stress kan føre til celleskade og accelerere kroppens aldringsproces. Rød lysterapi kan reducere oxidativt stress, forhindrer yderligere skade på celler og tidlig død, ved at opregulere produktionen af ​​antioxidant enzymer.

Mekanismerne for rød lysterapi kan desuden føre til en positiv effekt på mental skarphed, søvnkvalitet, hudens sundhed, muskelgenopretning, hjernens sundhed, inflammation og ledsmerter blandt mange andre aspekter for at optimere ens generelle sundhed.

separator

Spørgsmål ?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Klik her