Fri fragt fra kr. 1500,- | Alle varer er CE godkendt

Rød lys terapi tæppe – Heat Sense

separator

Rød lys terapi tæppe – Heat Sense

Lækkert rød lys terapi tæppe, som dækker hele den ene side af kroppen. Tæppet kan pakkes sammen, så det ikke fylder ret meget, for nem opbevaring, og kan blot tages frem, når det skal bruges. RLT tæppet kan bruges på sofaen, i sengen eller på gulvet. Få øget velvære med rød lys terapi til hele kroppen. Bemærk: RLT tæppet udvikler næsten ingen varme, så du kommer ikke til at svede ved brug

→ Læs mere om produktet

5.495,00 kr.

-
+

På lager - leveringstid 1-2 hverdage

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Tekniske specifikationer

RLT tæppet bruger infrarød og nær-infrarød lys i bølgelængderne 660nm og 850nm. Netop de bølgelængder har den største dokumenterede effekt på muskler, led og kroppens velvære. Tæppet indeholder hele 1280 LED chips, fordelt på 180 cm x 80 cm. Du kan selv indstillet tæppet i intensitet og tid, og har desuden mulighed for at pulsere med lyset.

heatsense-lysterapi-350

Rød lys terapi tæppe

Vi anbefaler dette produkt til dig som:
  • Ønsker mere energi
  • Oplever ømhed i større eller mindre muskelgrupper
  • Oplever ømhed i led
  • Ønsker bedre restitution efter træning og motion
  • Ønsker lysterapi på hele den ene halvdel af kroppen ad gangen
  • Gerne vil have alle fordelene ved infrarød lysterapi – Men uden varmen/saunaeffekten
heatsense-energi-350

Hvordan bruges rød lysterapi tæppet

Du ruller blot tæppet ud, der hvor du vil bruge det. Tilslutter strømledning til tæppet og i stikkontakten. Derefter vælger du hvilken intensitet du ønsker, og hvor længe rød lysterapien skal være i gang. Med autosluk funktionen sørger tæppet selv for at slukke efter de ønskede antal minutter. Tæppet i sig selv afgiver meget lidt varme. Men når du bruger det, kan du ende med at svede en smule(primært pga din egen kropsvarme). I det tilfælde anbefaler vi at du tørrer tæppet af efter brug.  

Sådan virker RLT (rød lysterapi)

Rød lysterapi består af infrarød lys og nær-infrarød lys. De 2 typer udsender naturligt lys i bølgelængderne 660 nm (infrarød) og 850 nm (nær-infrarød). Begge bølgelængder af lys kan trænge igennem huden og påvirke muskler og led positivt.
separator