Fri fragt fra kr. 1500,- | Alle varer er CE godkendt

Rød lys terapi knæ – Heat Sense

separator

Rød lys terapi knæ – Heat Sense

Praktisk RLT wrap, som er specielt udformet til at sidde på knæ og albuer. Den kan dog sagtens bruges andre steder på kroppen også. Den leveres med elastikstropper med velcro, så den er nem at montere. Og du kan sagtens bevæge dig rundt, men du får rød lys terapi.  

RLT wrap knæ - Specifikationer

Denne rød lysterapi wrap indeholder 72 LED, som giver lysterapi med bølgelængderne 660 nm(infrarød) og 850 nm(nær infrarød). Den har indbygget genopladeligt batteri for maksimal bevægelsesfrihed.

→ Læs mere om produktet

1.495,00 kr.

-
+

På lager - leveringstid 1-2 hverdage

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Rød lys terapi wrap

Vi anbefaler dette produkt til dig som:
  • Oplever smerter eller ømhed i knæ, albuer eller skuldre
  • Har skader eller kroniske smerter i knæ, albuer eller skuldre
  • Ønsker bedre restitution efter træning og motion

heatsense-lysterapi-350

Sådan bruges RLT knæ wrap

Denne pad/wrap monteres nemt på det ønskede område feks knæet, med elastikstropperne som har velcro til fastgørelse. På den måde kan du nemt have den på knæ, albue eller andet, og samtidig bevæge dig rundt med du får infrarød lysterapi. På tænd/sluk knappen vælger du selv om du kun vil have 660 nm bølgelængden, 850 nm bølgelængden eller begge dele på en gang. Wrappen har autosluk funktion, så det skal du heller ikke tænke på.  

Om RLT (rød lysterapi)

Med rød lys terapi får du stimuleret muskler og led med infrarødt og nær infrarødt lys. Alle Heat Sense produkter er med bølgelængderne 660 nm og 850 nm.
separator